Priemery stencilov: cca 6,5cm. Stencily sú vyrobené z odolného 10 mm kvalitného plastu pre vysoko kvalitné, profesionálne, opakované použitie. Tento zložitý dizajn má na torte elegantný dizajn.
Hmota a použitie stencilu postup: menej ako polovicu bielka dáme do misky, pridáme preosiaty múčkový cukor a zamiešame.Pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy a asi pol lyžičky glukózy alebo pšeničný či kukuričný sirup. Všetko zmiešame dohromady, aby vznikla biela hmota o niečo hustejšia ako bielková poleva na zdobenie perníkov. Hmotou potiahneme tortu a môžeme hneď zdobiť. Stencil priložíme na miesto kde chceme mať vzor a jemne ho pritlačíme širokým nožom alebo špachtlou a nanesieme hrubšiu vrstvu hmoty. Opäť širokým nožom, alebo špachtlou stiahneme hmotu zo stencilu a pomaly odlepíme stencil od torty. Nakoniec po zaschnutí môžeme štecom namočeným v prachovej perleti potriet bordúru, aby sa pekne leskla
Priemery stencilov: cca 6,5cm. Stencily sú vyrobené z odolného 10 mm kvalitného plastu pre vysoko kvalitné, profesionálne, opakované použitie. Tento zložitý dizajn má na torte elegantný dizajn.
Hmota a použitie stencilu postup: menej ako polovicu bielka dáme do misky, pridáme preosiaty múčkový cukor a zamiešame.Pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy a asi pol lyžičky glukózy alebo pšeničný či kukuričný sirup. Všetko zmiešame dohromady, aby vznikla biela hmota o niečo hustejšia ako bielková poleva na zdobenie perníkov. Hmotou potiahneme tortu a môžeme hneď zdobiť. Stencil priložíme na miesto kde chceme mať vzor a jemne ho pritlačíme širokým nožom alebo špachtlou a nanesieme hrubšiu vrstvu hmoty. Opäť širokým nožom, alebo špachtlou stiahneme hmotu zo stencilu a pomaly odlepíme stencil od torty. Nakoniec po zaschnutí môžeme štecom namočeným v prachovej perleti potriet bordúru, aby sa pekne leskla