Pomôcky na pečenie | T-Fornax
ÚvodProduktyNovinky InformácieBlogO násŠkoleniaKontakt
 
newsletter 1/2019  
 
 

V dnešnej modernej dobe kedy sa na dekoráciu tort a dezertov používajú čoraz častejšie prírodné materiály, kvety, makrónky a rôzne čokoládové ozdoby, Vám ponúkame kurzy s majsterkou čokolády Jožkou Zaukolcovou. Prídťe sa naučiť niečo nové a zažiť skvelý deň. Určite si odnesiete množstvo nových nápadov a znalostí, ktoré využijete pri svojej ďaľšej tvorbe.  

Kurz Čokoláda Začiatočníci

Oboznámite sa a naučíte pracovať s čokoládou. Školenie je zamerané aj na teóriu, ale hlavne na praktickú časť práce s čokoládou, prípravu praliniek a ganache.

Najpodstatnejšia časť pri práci s čokoládou - temperovanie. 

Ďalej príprava a vylievanie pralinkových foriem. Príprava rôznych náplní a následne tzv. viečkovanie. 

Spracovanie čokolády na rôzne spôsoby + sladké receptúry.

 

Kurz Čokoláda Pokročilí

Druhý stupeň kurzu Čokoláda. Cieľom je zdokonaliť sa v práci s čokoládou, ktorá má veľmi široké využitie. Kurz je zameraný na voľnú tvorivosť a rozvíjanie zručností s čokoládou.

Príprava a dokončovanie krájaných praliniek, temperovanie čokolády.

Výroba čokoládových dekorácií: cigarety, stružliny, filigrány, chocotransfery.

Príprava plnených čokoládových banketiek a mrazených dezertov.

Kurz Mandľové macarons a iné dezerty

Príprava špeciálnych druhov cukrárskych dezertov francúzseko typu-

Príprava hmoty na macarons klasickým spôsobom, ale aj z kvalitnej zmesi Braun.

Príprava pálenej hmoty na venčeky, karamelové veterníky a profiterols.

Príprava karamelovej šľahačky, žĺtkovej šľahačky.

Príprava základnej náplne macarons a použitie termostabilných náplní.

Príprava Creme Brulee a mandľového karamelu.

Najbližšie termíny

  • Čokoláda začiatočníci - 30.03.2019
  • Čokoláda pokročilí - 13.04.2019
  • Mandľové macarons a iné dezerty - 24.05.2019

Bližšie informácie o programe, mieste konania, cenách kurzov apod. nájdete na našej stránke školenia.

Preklik na hornej lište ,,ŠKOLENIA´´

 
 
+421 918 505 974 - tfornax@peceniehrou.sk - www.peceniehrou.sk - Po-Pia: 8:00 – 17:00 (Str: do 18:00), So: 8:00 – 11:30

Pre odhlásenie sa z databázy príjemcov newsletteru kliknite sem.

© 2019 T-Fornax - všetko potrebné na pečenie
 
Na vrch stránky
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich použitím. Súhlasím Ďalšie informácie

Vitajte!

Práve ste vkročili na cestu ľahkosti a hravej radosti, ktorá je plná opojnej chuti a vône, je farebná a sladká. Láka vás tvoriť a odkrývať nekonečné more sladkých možností, tvarov od výmyslu sveta a tých najlepších ingrediencií.

Skutočnú radosť nám prináša to, čo dokáže potešiť aj ostatných. Veď inak by to nemalo zmysel. Ak sladká dobrota, ktorú upečiete chutí aj ostatným, prestáva byť iba niečím, čo ste napiekli.

Pozývate tak všetkých do sveta sladkej rozprávky a vytvárate potešenie, ktoré vyčarí úsmev. Je to oslava chuti a sladký život predsa chutí viac.

Chceme vám ponúknuť všetko, čo uľahčí vaše pečenie a skrášli vaše sladké dobroty. Stačí si vybrať...