10.03.2022 | Mgr. Jozefína Zaukolcová
príprava dezertov na schladzovanie, príprav jednotlivých častí, chuťových insertov, želé, mouse, ganache
temperovanie čokolády – miešanie, očkovanie, skúška teploty, použitie temperovacieho zariadenia
príprava čokoládových ozdôb – čokoládové cigarety, použitie transfer fólií, reliéfne fólie, kakaové maslo
čokoládové banketky, pohárové dezerty, želé
príprava zrkadlovej polevy , velúr
zdobenie, servírovanie
základné receptúry
ermín: september – október 2022
podľa aktuálnej epidemiologickej situácie a hygienických nariadení
v čase: od 9.00-15.00 hod
Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb , ulica 1. Mája 1264, 020 01 Púchov , Budova C -bočný vchod
Odborný garant : Mgr. Jozefína Zaukolcová- predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy
cena kurzu: 140€
Kurz trvá 6 hodín,
bude realizovaný
v sobotu od 9,00 – 15,00h
počet osôb : 5- 8
Potrebné pomôcky: zástera
V cene je zahrnutý kurz + pitný režim, obed si zabezpečuje každý sám (donášková služba, prípadne sa pôjdete niekam najesť). Počet účastníkov na kurz je obmedzený, max. počet je 8-9 ľudí.
Ak máte záujem, kliknite na políčko prihlásiť a vyplňte formulár
Po záväznom prihlásení vám budú zaslané ďalšie informácie.
Ak máte záujem o tento kurz objednjte sa nezáväzne už teraz , nakoľko podľa prejaveného zaujmu budeme určovať poradie a presný termín jednotlivých kurzov
V prípade nenaplnenia minimálneho počtu účastníkov na školení si organizátor vyhradzuje právo školenie presunúť na iný termín , prípadne školenie zrušiť.
Klub cukrárov : zaukolcovaj@gmail.com
instagram: jozka_zaukolcova