Milí zákazníci, zaznamenali sme problém so serverom @centrum.sk!
Ak Vám nejde prihlásiť sa do účtu, kontaktujte nás prosím telefonicky.

Kurz ,,Čokoláda ako základ

07.03.2022 | Mgr. Jozefína Zaukolcová

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE :Je určený pre začiatočníkov zameraný na spracovanie pravej čokolády značky Callebaut Obsahom školenia bude oboznámiť a naučiť sa prakticky pracovať s čokoládou. Školenie bude zamerané aj na teóriu, ale najmä na názornú prácu s čokoládou, prípravu praliniek,  ganache. Každý účastník kurzu bude pracovať s čokoládou.                                           

OBSAH ŠKOLENIA:

  • čokoláda ako základný pojem – teoretická časť

  • temperovanie čokolády - základná a podstatná časť pri príprave praliniek, spôsoby temperovania

  • príprava pralinkových foriem – dôkladné čistenie, maľovanie prifarbeným kakaovým maslom, pred vylievaním, jednotlivé jednoduché techniky

  • vylievanie foriem vytemperovanou čokoládou

  • príprava náplní – základný „ganache“, dochucovanie náplní, niekoľko jednoduchých receptúr, plnenie praliniek. Použitie základných trvanlivých náplní, dochucovanie.

  • zaťahovanie „ viečkovanie“ praliniek - konečná fáza prípravy. Zrenie, kryštalizácia praliniek vo formách, jednoduché ozdoby

  • príprava lávového koláčika – pečenej čokolády s malinami a zmrzlinou

  • základné receptúry

KEDY? KDE? S KÝM? KOĽKO?

Termín kurzu: september – október 2022

podľa aktuálnej epidemiologickej situácie a hygienických nariadení


v čase: od 9.00-15.00 hod

Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb , ulica 1. Mája 1264, 020 01 Púchov , Budova C -bočný vchod

Odborný garant : Mgr. Jozefína Zaukolcová- predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy

cena kurzu: 140

HARMONOGRAM:

Kurz trvá 6 hodín,

bude realizovaný

v sobotu od 9,00 – 15,00h

počet osôb : 5- 8

DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE:

Potrebné pomôcky: zástera

V cene je zahrnutý kurz + pitný režim, obed si zabezpečuje každý sám (donášková služba, prípadne sa pôjdete niekam najesť). Počet účastníkov na kurz je obmedzený, max. počet je 5-8 ľudí.

Ak máte záujem, kliknite na políčko prihlásiť a vyplňte formulár.

Po záväznom prihlásení vám budú zaslané ďalšie informácie.

Ak máte záujem o tento kurz objednjte sa nezáväzne už teraz , nakoľko podľa prejaveného zaujmu budeme určovať poradie a presný termín jednotlivých kurzov



V prípade nenaplnenia minimálneho počtu účastníkov na školení si organizátor vyhradzuje právo školenie presunúť na iný termín , prípadne školenie zrušiť.

Klub cukrárov : zaukolcovaj@gmail.com

katkabuc@gmail.com

www.peceniehrou.sk

www.cukrarskysvet.sk

www.szks.sk

instagram: jozka_zaukolcova


Máte záujem o toto školenie / kurz? Vyplňte prosím krátky formulár a my sa Vám v čo najkratšej dobe ozveme.







Váš dotaz bol odoslaný, ďakujeme. Ozveme sa Vám v čo najkratšej dobe.
Na vrch stránky
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich použitím. Súhlasím Ďalšie informácie