Milí zákazníci, zaznamenali sme problém so serverom @centrum.sk!
Ak Vám nejde prihlásiť sa do účtu, kontaktujte nás prosím telefonicky.

Pálená hmota , odpaľované cesto ako lahodný dezert

10.03.2022 | Mgr. Jozefína Zaukolcová

Obsahom školenia je osvojiť prípravu pálenej hmoty, základné zásady pri miešaní a spracovaní. Výrobky : choux, ecler, vaječný venček, karamelový veterník, pari brest

Obsah kurzu

  • príprava pálenej hmoty klasického typu

  • príprava pálenej hmoty francúzskeho typu

  • základné zásady technologického postupu , varenie, miešanie

  • správne pečenie , teplota, zásady,

  • príprava craqulinu

  • príprava náplní, praliné

  • dokončovanie výrobkov

  • základné recepty

Kedy? Kde? S kým? Koľko?

Termín: september – október 2022

podľa aktuálnej epidemiologickej situácie a hygienických nariadení

Kurz trvá 4 hodiny ,

bude realizovaný v piatok od 15,00 – 19,00h

počet osôb : 5- 8

Miesto konania: Stredná odborná škola obchodu a služieb, ulica 1.Mája 1264, 02 01 Púchov
Budove C, vchod oproti poisťovni Dôvera

Lektor- Mgr. Jozefína Zaukolcová -predseda klubu cukrárov SZKC , Majster odbornej výchovy

Cena kurzu: 100€

Doplnkové informácie

Potrebné pomôcky: zástera

V cene je zahrnutý kurz + pitný režim, obed si zabezpečuje každý sám (donášková služba, prípadne sa pôjdete niekam najesť). Počet účastníkov na kurz je obmedzený, max. počet je 5-8 ľudí.

Ak máte záujem, kliknite na políčko prihlásiť a vyplňte formulár.

Po záväznom prihlásení vám budú zaslané ďalšie informácie.

Ak máte záujem o tento kurz objednjte sa nezáväzne už teraz , nakoľko podľa prejaveného zaujmu budeme určovať poradie a presný termín jednotlivých kurzov



V prípade nenaplnenia minimálneho počtu účastníkov na školení si organizátor vyhradzuje právo školenie presunúť na iný termín , prípadne školenie zrušiť.

Klub cukrárov : zaukolcovaj@gmail.com

katkabuc@gmail.com

www.peceniehrou.sk

www.cukrarskysvet.sk

www.szks.sk

instagram: jozka_zaukolcova


Máte záujem o toto školenie / kurz? Vyplňte prosím krátky formulár a my sa Vám v čo najkratšej dobe ozveme.







Váš dotaz bol odoslaný, ďakujeme. Ozveme sa Vám v čo najkratšej dobe.
Na vrch stránky
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich použitím. Súhlasím Ďalšie informácie