Vo svete pečenia vzbudili veľký rozruch comic cakes, ide o tortičky, s ktorými sa vďaka ich dekoráciam ponoríte do kresleného sveta rozprávok. A hoci sa ich zdobenie môže zdať komplikované, opak je pravdou, o čom vás presvedčia naše šikovné cukrárky.
Keďže sa blíži Veľká noc, opäť sme pre vás zozbierali niekoľko receptov a inšpirácií na fantastické medovníčky, ale aj drobné dezerty.
Na stránkach časopisu nájdete aj zaujímavé recepty na lahodné mousse tortičky, ale aj niekoľko fotopostupov na modelovanie. Vyrobte si s nami nežné dievčatko s balónmi alebo vílu s husľami a klavírom. Ak máte radi kvety, Ivetka vás naučí ako vyrobiť krokusy.
S víťazkou šou Pečie celeé Slovensko II Luckou Gyenesovou sme sa porozprávali o tom, čo ju k pečeniu viedlo, aké pocity mala z celej súťaže a o jej plánoch do budúcnosti.
V aktuálnom vydaní časopisu na vás čakajú pestré chute - makové, orechové, mangovo-marakujové, citrónové, čokoládové či jahodové.
A viete čo je to compoté, crémeux, limoncello alebo piškóta Genoise? Tieto aj ďalšie nové pojmy vám vysvetlí náš minislovníček.
Vo svete pečenia vzbudili veľký rozruch comic cakes, ide o tortičky, s ktorými sa vďaka ich dekoráciam ponoríte do kresleného sveta rozprávok. A hoci sa ich zdobenie môže zdať komplikované, opak je pravdou, o čom vás presvedčia naše šikovné cukrárky.
Keďže sa blíži Veľká noc, opäť sme pre vás zozbierali niekoľko receptov a inšpirácií na fantastické medovníčky, ale aj drobné dezerty.
Na stránkach časopisu nájdete aj zaujímavé recepty na lahodné mousse tortičky, ale aj niekoľko fotopostupov na modelovanie. Vyrobte si s nami nežné dievčatko s balónmi alebo vílu s husľami a klavírom. Ak máte radi kvety, Ivetka vás naučí ako vyrobiť krokusy.
S víťazkou šou Pečie celeé Slovensko II Luckou Gyenesovou sme sa porozprávali o tom, čo ju k pečeniu viedlo, aké pocity mala z celej súťaže a o jej plánoch do budúcnosti.
V aktuálnom vydaní časopisu na vás čakajú pestré chute - makové, orechové, mangovo-marakujové, citrónové, čokoládové či jahodové.
A viete čo je to compoté, crémeux, limoncello alebo piškóta Genoise? Tieto aj ďalšie nové pojmy vám vysvetlí náš minislovníček.