V letných mesiacoch z dôvodu vysokých teplôt zasielame tento produkt len na vlastné riziko!!!
Transfer fólia na prenos dekoračných vzorov na čokoládu. Vytvorte efektné dezerty alebo čokoládové ozdoby s rôznymi vzormi.
Rozmer: 30x40cm
POSTUP:
Fóliu umiestnite na rovnú plochu (stôl) farbivom (drsnejšia časť) smerom nahor. Roztopenú teplú čokoládu vylejte na fóliu a rozotrite. Pozor, čokoláda nesmie byť horúca! Nechajte chvíľku zatunúť (tak aby sa dalo s čokoládou manipulovať, ale aby netiekla) a preklopte na koláč alebo iný dezert.
Nechajte v chladničke stuhnúť a následne odstráňte fóliu.
Celý postup nájdete na našom BLOGU TU:
https://www.peceniehrou.sk/blog/chocotransfer-postup-ako-pouzit-transfer-foliu-na-cokoladu/
*Fólia je na jedno použitie!
Zloženie: ryžový škrob, farbivo E100, extrakt zo spiruliny, emulgátor slnečnicový lecitín, cukor
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 2198kj/531kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 36g (23g)
Sacharidy (z toho cukry): 42g (39g)
Bielkoviny: 9,4g
Vláknina: <0,5g
Soľ: 0,04g
Skladujte pri teplote 12-20°C, pre maximálnej vlhkosti 70%.
Výrobca: IBC Belgicko
V letných mesiacoch z dôvodu vysokých teplôt zasielame tento produkt len na vlastné riziko!!!
Transfer fólia na prenos dekoračných vzorov na čokoládu. Vytvorte efektné dezerty alebo čokoládové ozdoby s rôznymi vzormi.
Rozmer: 30x40cm
POSTUP:
Fóliu umiestnite na rovnú plochu (stôl) farbivom (drsnejšia časť) smerom nahor. Roztopenú teplú čokoládu vylejte na fóliu a rozotrite. Pozor, čokoláda nesmie byť horúca! Nechajte chvíľku zatunúť (tak aby sa dalo s čokoládou manipulovať, ale aby netiekla) a preklopte na koláč alebo iný dezert.
Nechajte v chladničke stuhnúť a následne odstráňte fóliu.
Celý postup nájdete na našom BLOGU TU:
https://www.peceniehrou.sk/blog/chocotransfer-postup-ako-pouzit-transfer-foliu-na-cokoladu/
*Fólia je na jedno použitie!
Zloženie: ryžový škrob, farbivo E100, extrakt zo spiruliny, emulgátor slnečnicový lecitín, cukor
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 2198kj/531kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 36g (23g)
Sacharidy (z toho cukry): 42g (39g)
Bielkoviny: 9,4g
Vláknina: <0,5g
Soľ: 0,04g
Skladujte pri teplote 12-20°C, pre maximálnej vlhkosti 70%.
Výrobca: IBC Belgicko