Chocotransfer Epifanio 2
Chocotransfer Epifanio 2
2,70 € s DPH
V letných mesiacoch z dôvodu vysokých teplôt zasielame tento produkt len na vlastné riziko!!!
Rozmer: 30x40cm
POSTUP:
Fóliu umiestnite na rovnú plochu (stôl) farbivom (drsnejšia časť) smerom nahor. Roztopenú teplú čokoládu vylejte na fóliu a rozotrite. Pozor, čokoláda nesmie byť horúca! Nechajte chvíľku zatunúť (tak aby sa dalo s čokoládou manipulovať, ale aby netiekla) a preklopte na koláč alebo iný dezert.
Nechajte v chladničke stuhnúť a následne odstráňte fóliu.
Celý postup nájdete na našom BLOGU TU:
https://www.peceniehrou.sk/blog/chocotransfer-postup-ako-pouzit-transfer-foliu-na-cokoladu/
*Fólia je na jedno použitie!
Zloženie: cukor (35,1%), farbivo: E172, emulgátor: slnečnicový lecitín.
Výživové hodnoty | na 100g |
Energia | 2333kj/555kcal |
Tuky (z toho nasýtené mastné kyseliny) | 46g (30g) |
Sacharidy (z toho cukry) | 36g (35g) |
Vláknina | 0,5g |
Bielkoviny | 0,5g |
Soľ | 0,01g |
Skladujte pri teplote 12-20°C, pre maximálnej vlhkosti 70%.
Výrobca: Belgicko