Minimálna trvanlivosť do 21.04.2023
Profesionálne kvalitné zmesi určené pre profi pekárov a cukrárov môžete teraz vyskúšať aj vy v špeciálnom malom balení.
Hotová predpripravená zmes Jello Total na jednoduchú výrobu odpaľovaného cesta. (bez varenia). Pre veterníky, venčeky, profiterols a pod.
Balenie: 1kg
Základná receptúra:
400g Jello Total, 600g voda (50°C).
Suroviny miešame pri pomalých otáčkach po dobu 7 min. Striekame požadované tvary na vymastený plech. Teplota pečenia 210-220°C cca 25-30min.
Inšpirácie a recepty nájdete tu:
Zloženie: pšeničný škrob, rastlinný olej (repka, palma), sušené vajcia,škrob, glukózový sirup, sušený vaječný bielok, kypriaca látka E450, E500, mliečne bielkoviny, soľ.
Môže obsahovať lepku, raže, jačmeňa, ovsa, sóje a špaldy.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 2338kj/559kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 38,2g (11,7g)
Sacharidy (z toho cukry): 42,4g (4,9g)
Bielkoviny: 11,2g
Vláknina: 1,5g
Soľ:1,7g
Skladujte v chlade do 25°C a suchu, relatívnej vlhkosti do 75%.
Výrobca: EÚ
Minimálna trvanlivosť do 21.04.2023
Profesionálne kvalitné zmesi určené pre profi pekárov a cukrárov môžete teraz vyskúšať aj vy v špeciálnom malom balení.
Hotová predpripravená zmes Jello Total na jednoduchú výrobu odpaľovaného cesta. (bez varenia). Pre veterníky, venčeky, profiterols a pod.
Balenie: 1kg
Základná receptúra:
400g Jello Total, 600g voda (50°C).
Suroviny miešame pri pomalých otáčkach po dobu 7 min. Striekame požadované tvary na vymastený plech. Teplota pečenia 210-220°C cca 25-30min.
Inšpirácie a recepty nájdete tu:
Zloženie: pšeničný škrob, rastlinný olej (repka, palma), sušené vajcia,škrob, glukózový sirup, sušený vaječný bielok, kypriaca látka E450, E500, mliečne bielkoviny, soľ.
Môže obsahovať lepku, raže, jačmeňa, ovsa, sóje a špaldy.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 2338kj/559kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 38,2g (11,7g)
Sacharidy (z toho cukry): 42,4g (4,9g)
Bielkoviny: 11,2g
Vláknina: 1,5g
Soľ:1,7g
Skladujte v chlade do 25°C a suchu, relatívnej vlhkosti do 75%.
Výrobca: EÚ