Minimálna trvanlivosť do 13.08.2023
Masstex gum mix je vhodný na viazanie vlhkosti v zmrzline, na výrobu gélu, výrobu gumpasty, stabilizáciu krémov a pod. Je vhodný na výrobu kvetov a figúriek.
Použitie: 500g práškového cukru, 4lyžice vody, 1 lyžica glukózy, 1 lyžička prášku Masstex. V miske rozmiešajte polovicu práškového cukru s práškom Masstex. Rozpustite glukózu vo vyhrievanej vode a potom ju pridajte k predchádzajúcej zmesi. Miešajte lyžičkou tak dlho, ako je to možné,a potom ju hnete. Po malých dávkach pridávajte zostávajúci práškový cukor. Pridajte iba toľko, aby výsledkom bola flexibilná a ľahko tvarovateľná pasta.
Balenie: 50g
Zloženie: karboxymetylcelulóza, xantánová duma, múka zo semien svätojánskeho chleba, glukóza.
.
Skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste.
Dovozca: Dortisimo
Minimálna trvanlivosť 36 mesiacov od dátumu výroby.
Minimálna trvanlivosť do 13.08.2023
Masstex gum mix je vhodný na viazanie vlhkosti v zmrzline, na výrobu gélu, výrobu gumpasty, stabilizáciu krémov a pod. Je vhodný na výrobu kvetov a figúriek.
Použitie: 500g práškového cukru, 4lyžice vody, 1 lyžica glukózy, 1 lyžička prášku Masstex. V miske rozmiešajte polovicu práškového cukru s práškom Masstex. Rozpustite glukózu vo vyhrievanej vode a potom ju pridajte k predchádzajúcej zmesi. Miešajte lyžičkou tak dlho, ako je to možné,a potom ju hnete. Po malých dávkach pridávajte zostávajúci práškový cukor. Pridajte iba toľko, aby výsledkom bola flexibilná a ľahko tvarovateľná pasta.
Balenie: 50g
Zloženie: karboxymetylcelulóza, xantánová duma, múka zo semien svätojánskeho chleba, glukóza.
.
Skladujte pri izbovej teplote, na suchom mieste.
Dovozca: Dortisimo
Minimálna trvanlivosť 36 mesiacov od dátumu výroby.