Minimálna trvanlivosť do 28.03.2023
Montana je sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Hotová hmota je smotanovo bielej farby a má elastickú konzistenciu. Pri modelovaní nelepí a aj pri dalšom skladovaní hotových výrobkov nevysychá a nepraská. Výhodou zmesi je jej trvanlivosť, nakoľko si zarobíte toľko hmoty, koľko potrebujete na prácu. Má chuť domácej hmoty po sušenom mlieku. Montana si zachováva vláčnosť aj po pridaní kakaového prášku.
Balenie: 1kg
Zloženie: cukor, sušené mlieko, glukózový sirup, stabilizátor E415, aróma, farbivo E171
Môže obsahovať stopy lepku, vajec, arašidov, orechov a sóje.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 1608kJ/385kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 0,4g (0g)
Sacharidy (z toho cukry): 79,5g (73,5g)
Bielkoviny: 14,7g
Soľ: 0,3g
Skladujte v suchých, dobre vetrateľných priestoroch pri teplote max 25 °C, vždy uzavreté.
Výrobca: Ireks, Česká Republika
Minimálna trvanlivosť 270 dní od dátumu výroby.
Doporučené dávkovanie:
montana 1000g, pitná voda 150-170g, 100% tuk 50g
Montana, voda a zmäknutý tuk sa spojí miešaním pri strednej rýchlosti v nádobe šľahacieho stroja do hmoty podobnej pasty. Potom sa hmota uloží do polyetylenového obalu a nechá sa vyzrieť najmenej 3 hodiny. Doporučujeme nechať odležať až 24 hod. Skladujeme pri bežnej prevádzkovej teplote, v prípade správneho uloženia je možné Montanu spracovávať aj v nasledujúcich 3 mesiacoch.
Minimálna trvanlivosť do 28.03.2023
Montana je sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Hotová hmota je smotanovo bielej farby a má elastickú konzistenciu. Pri modelovaní nelepí a aj pri dalšom skladovaní hotových výrobkov nevysychá a nepraská. Výhodou zmesi je jej trvanlivosť, nakoľko si zarobíte toľko hmoty, koľko potrebujete na prácu. Má chuť domácej hmoty po sušenom mlieku. Montana si zachováva vláčnosť aj po pridaní kakaového prášku.
Balenie: 1kg
Zloženie: cukor, sušené mlieko, glukózový sirup, stabilizátor E415, aróma, farbivo E171
Môže obsahovať stopy lepku, vajec, arašidov, orechov a sóje.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 1608kJ/385kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 0,4g (0g)
Sacharidy (z toho cukry): 79,5g (73,5g)
Bielkoviny: 14,7g
Soľ: 0,3g
Skladujte v suchých, dobre vetrateľných priestoroch pri teplote max 25 °C, vždy uzavreté.
Výrobca: Ireks, Česká Republika
Minimálna trvanlivosť 270 dní od dátumu výroby.
Doporučené dávkovanie:
montana 1000g, pitná voda 150-170g, 100% tuk 50g
Montana, voda a zmäknutý tuk sa spojí miešaním pri strednej rýchlosti v nádobe šľahacieho stroja do hmoty podobnej pasty. Potom sa hmota uloží do polyetylenového obalu a nechá sa vyzrieť najmenej 3 hodiny. Doporučujeme nechať odležať až 24 hod. Skladujeme pri bežnej prevádzkovej teplote, v prípade správneho uloženia je možné Montanu spracovávať aj v nasledujúcich 3 mesiacoch.