Kategórie
 
 
 
 
 

Zlatý krém vanilkový LG 1kg

Zlatý krém vanilkový LG 1kg

Kód produktu:180918/9929/2474
Dodacia lehota
Na sklade: 11
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena:: 2,75 € bez DPH
3,30 € s DPH

Vanilkový krémový prášok vhodný na prípravu vanilkových krémov, pudingov, tvarohových plniek a pod. Je výnimočný svojou vôňou po vanilke, ktorá obzvláštni každý zákusok.

Originál balenie: 1kg

Zloženie: prírodný kukuričný škrob, farbivo (beta-karotén), aróma.

Výživové hodnoty na 100g:

Energia: 356kcal/1513kj

Tuky (z toho nasýtené MK): 0,6g (0g)

Sacharidy (z toho cukry): 88g (0g)

Bielkoviny: 0,5g

Soľ: 0,18g

Skladovanie: v suchom a čistom prostredí, nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu

Výrobca: EÚ

 

Distribútor: T Fornax s.r.o.

Bezlepkový krehký zákusok

Ingrediencie

Cesto :  

2 vajíčka

220 g cukor

400 g Cake mix Liana

250 g maslo

 

Tvarohová plnka :  

1 kg tvaroh hrudkovitý

1 vajíčko

150 g cukor alebo podľa chuti

1 lyžička Citrónová poleva Liana

50 ml mlieko

2 lyžice Zlatý krém Liana

 

 

Postup

Zo zmesi Cake mix, vajíčok, cukru a masla vypracujeme cesto. Rozdelíme na 2 časti, zabalíme do potravinovej fólie a dáme do chladničky na 1 hodinu.

Pripravíme si plnku. Tvaroh, vajíčko, cukor podľa chuti, Citrónovú polevu, mlieko a Zlatý krém zmiešame v osobitnej miske.

Vyberieme z chladničky jedno pripravené cesto, ktoré rozvaľkáme a uložíme na vymastený plech. Na cesto rozotrieme tvarohovú plnku a prikryjeme druhým plátom cesta. Vrchný plát cesta môžeme nastrúhať na hrubom strúhadle. Dáme do vyhriatej rúry na 180°C upiecť do zlatista.

Koláčik môžeme pripraviť aj s jablkovou plnkou tak, že jablká nastrúhame, prebytočnú šťavu z nich vytlačíme, ochutíme cukrom a škoricou.