Zlatý krém vanilkový LG 1kg
Zlatý krém vanilkový LG 1kg
3,30 € s DPH
Vanilkový krémový prášok vhodný na prípravu vanilkových krémov, pudingov, tvarohových plniek a pod. Je výnimočný svojou vôňou po vanilke, ktorá obzvláštni každý zákusok.
Originál balenie: 1kg
Zloženie: prírodný kukuričný škrob, farbivo (beta-karotén), aróma.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 356kcal/1513kj
Tuky (z toho nasýtené MK): 0,6g (0g)
Sacharidy (z toho cukry): 88g (0g)
Bielkoviny: 0,5g
Soľ: 0,18g
Skladovanie: v suchom a čistom prostredí, nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu
Distribútor: T Fornax s.r.o.
Bezlepkový krehký zákusok
Ingrediencie
Cesto : 2 vajíčka 220 g cukor 400 g Cake mix Liana 250 g maslo
Tvarohová plnka : 1 kg tvaroh hrudkovitý 1 vajíčko 150 g cukor alebo podľa chuti 1 lyžička Citrónová poleva Liana 50 ml mlieko 2 lyžice Zlatý krém Liana
|
Postup
Zo zmesi Cake mix, vajíčok, cukru a masla vypracujeme cesto. Rozdelíme na 2 časti, zabalíme do potravinovej fólie a dáme do chladničky na 1 hodinu.
Pripravíme si plnku. Tvaroh, vajíčko, cukor podľa chuti, Citrónovú polevu, mlieko a Zlatý krém zmiešame v osobitnej miske.
Vyberieme z chladničky jedno pripravené cesto, ktoré rozvaľkáme a uložíme na vymastený plech. Na cesto rozotrieme tvarohovú plnku a prikryjeme druhým plátom cesta. Vrchný plát cesta môžeme nastrúhať na hrubom strúhadle. Dáme do vyhriatej rúry na 180°C upiecť do zlatista.
Koláčik môžeme pripraviť aj s jablkovou plnkou tak, že jablká nastrúhame, prebytočnú šťavu z nich vytlačíme, ochutíme cukrom a škoricou.