Sosa Albuwhip - sušený vaječný albumín 50g
zväčšiť obrázok
Novinky
Sosa Albuwhip - sušený vaječný albumín 50g
Kód produktu:180156/900084/732
Sušený vaječný albumín k príprave pusiniek, piškót, ciest, makróniek, marshmallows, mousse, suflé apod.
Dodacia lehota
Na sklade: 8
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena:: 4,42 €
bez DPH
5,30 € s DPH
5,30 € s DPH
- vysoká kapacita zadržiavania vzduchu, až 60%
- koagulačná kapacita od 57°C
- o 25 % vyššia kapacita šľahania a 5-krát stabilnejšia ako čerstvý vaječný bielok
Použitie: Za studena rozmiešajte v tekutom základe bez obsahu tuku a za silného miešania rozpustite.
Na dosiahnutie rovnomerného a stabilného efektu šľahania je vhodné použiť automatický šľahač. Účinok šľahania možno zlepšiť hydratáciou produktu 24hod pred šľahaním.
Môžete použiť do akejkoľvek tekutiny bez ohľadu na jej pH (ovocné a zeleninové dužiny, smoothies, bujóny a iné).
V prípade tekutín obsahujúcich enzýmy je šľahacia sila nimi vypnutá, a preto sa musia pred pridaním Albuwhipu znovu aktivovať teplom (70°C).
Zloženie: albumín (proteín z vaječných bielok)
Balenie: kelímok 50g
Dávkovanie: 8-10% (v závislosti od tekutosti produktu a použitia v recepte)
Výrobca: Sosa, Španielsko
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.