Kurz ,,Čokoláda ako základ

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE :Je určený pre začiatočníkov zameraný na spracovanie pravej čokolády značky Callebaut Obsahom školenia bude oboznámiť a naučiť sa prakticky pracovať s čokoládou. Školenie bude zamerané aj na teóriu, ale najmä na názornú prácu s čokoládou, prípravu praliniek,  ganache. Každý účastník kurzu bude pracovať s čokoládou.                                           


Kurz ,,Čokoláda a dezerty

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOMČokoláda a dezerty-príprava dezertov s použitím rôznych techník spracovania,Obsahom kurzu je príprava moderných dezertov, príprava ozdôb z čokolády, dezertov a iných cukrárskych výrobkov, čokoládové peny, banketky, servírovanie.


Kurz mandľové macarons

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM "MANDĽOVÉ MACARONS Obsahom školenia je osvojiť prípravu macarons, techniku makaronáž, hmoty z mandľovej múky, prípravu mandľovej hmoty zo zmesi Braun. Každý účastník kurzu bude mať možnosť pripraviť vlastné macarons.


Pálená hmota , odpaľované cesto ako lahodný dezert

Obsahom školenia je osvojiť prípravu pálenej hmoty, základné zásady pri miešaní a spracovaní. Výrobky : choux, ecler, vaječný venček, karamelový veterník, pari brest


Tartaletky – trendový dezert

Obsahom školenia je osvojiť prípravu tuhého a krehkého cesta, naučiť sa s ním pracovať. Správne tvarovať tartaletky, piecť. Pripraviť náplne a zdobiť rôznymi špičkami.


Kurzy SLADKÝ SVET 2022

Široká ponuka kreatívnych kurzov modelovania pre rok 2022 je tu!Okrem rôznych druhov kurzov sa môžete rozhodnúť medzi skupinovým alebo individuálnym kurzom, dokonca si môžete zakúpiť online kurz alebo video postup.Celú ponuku nájdete prehľadne na www.sladkysvet.sk

Na vrch stránky
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich použitím. Súhlasím Ďalšie informácie