Kurz mandľové macarons a iné dezerty

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM "MANDĽOVÉ MACARONS A INÉ DEZERTY"Obsahom školenia je osvojiť si prípravu špeciálnych druhov cukrárskych dezertov francúzskeho typu. Školenie bude zamerané na prípravu mandľovej hmoty z mandľovej múky, prípravu mandľovej hmoty zo zmesi Braun, príprava pálenej hmoty na venčeky a v kombinácii s krehkým cestom, prípravu creme brulee s mandľovým karamelom. Kurz je vhodný pre všetkých, ktorý sa chcú naučiť pripravovať originálne sladké dezerty, osvojiť si nové zručnosti a načerpať informácie.  


Sladké školenie - Púpava

Pozývame Vás na školenie modelovaných kvetov na drôtiku dňa 7.9.2019. Na školení si vyskúšate v praxi ako sa správa hmota , ako odstrániť rôzne nedostatky, ako vymodelovať jednotlivé časti kvetu, listov, púčiky . Vytvoríte si hotový produkt na tortu , ktorý si odnesiete domov.


Sladké školenie - Ľalia

Pozývame Vás na školenie modelovaných kvetov na drôtiku dňa 16.11.2019. Na školení si vyskúšate v praxi ako sa správa hmota , ako odstrániť rôzne nedostatky, ako vymodelovať jednotlivé časti kvetu, listov, púčiky . Vytvoríte si hotový produkt na tortu , ktorý si odnesiete domov. ručne modelovaných kvetov


Sladké školenie - AIRBRUSH

Pozývame Vás na školenie Airbrush pre začiatočníkov dňa 21.9.2019 . Na školení si vyskúšate v praxi ako sa správa farba pri striekaní pomocou airbrush , ako odstrániť rôzne nedostatky, ako nastriekať jednotlivé časti obrázku, detaily, . Vytvoríte si hotové produkty na tortu , ktoré si odnesiete domov.


Kurz ,,Čokoláda - pokročilí,,

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOMČokoláda- II. pre pokročilých Obsahom druhého stupňa kurzu bude zdokonaliť sa v práci s čokoládou, ktorá má veľmi široké využitie nie len pri pralinkách ale aj dezertov a iných  cukrárskych výrobkov a to je samostatné zdobenie, príprava krájaných praliniek, čokoládové peny -  banketky, mrazené dezerty, servírovanie s použitím pripravených ozdôb.Kurz  bude zameraný na voľnú tvorivosť a nadobudnuté zručnosti práce s čokoládou. Jej praktické využitie pri príprave dezertov. Kurz je vhodný pre záujemcov, ktorí absolvovali už základný kurz čokolády.  Každý účastník kurzu bude mať možnosť spoločne pripraviť krájané pralinky, plnené banketky a dezerty.                                              


Kurz ,,Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE : Odborné školenie je  zamerané na spracovanie belgickej čokolády značky „Callebaut“ Obsahom školenia bude oboznámiť sa a naučiť, prakticky pracovať s čokoládou.Školenie  bude zamerané na teóriu, ale najmä na názornú prácu s čokoládou, prípravu praliniek a ganachov. Každý účastník kurzu bude pracovať s čokoládou!!!                                           

Na vrch stránky
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich použitím. Súhlasím Ďalšie informácie

Vitajte!

Práve ste vkročili na cestu ľahkosti a hravej radosti, ktorá je plná opojnej chuti a vône, je farebná a sladká. Láka vás tvoriť a odkrývať nekonečné more sladkých možností, tvarov od výmyslu sveta a tých najlepších ingrediencií.

Skutočnú radosť nám prináša to, čo dokáže potešiť aj ostatných. Veď inak by to nemalo zmysel. Ak sladká dobrota, ktorú upečiete chutí aj ostatným, prestáva byť iba niečím, čo ste napiekli.

Pozývate tak všetkých do sveta sladkej rozprávky a vytvárate potešenie, ktoré vyčarí úsmev. Je to oslava chuti a sladký život predsa chutí viac.

Chceme vám ponúknuť všetko, čo uľahčí vaše pečenie a skrášli vaše sladké dobroty. Stačí si vybrať...