Pozastavená tlač jedlých fotiek. Tlačiareň v oprave!
.

Sladké školenie Klaun

Z dôvodu výskytu covid 19 na Slovensku nie je momentálne možné organizovať kurzy modelovania . Hneď ako to bude možné budeme Vás informovaťPozývame Vás na školenie ručne modelovanej figúrky klaun dňa Na školení si vyskúšate v praxi ako sa správa hmota , ako odstrániť rôzne nedostatky, ako vymodelovať jednotlivé časti tela. Vytvoríte si hotový produkt na tortu , ktorý si odnesiete domov.Viac informácií už čoskoro.


Sladké školenie Magnólia

Z dôvodu výskytu covid 19 na Slovensku nie je momentálne možné organizovať kurzy modelovania . Hneď ako to bude možné budeme Vás informovaťPozývame Vás na školenie modelovaných kvetov na drôtiku magnólia Na školení si vyskúšate v praxi ako sa správa hmota , ako odstrániť rôzne nedostatky, ako vymodelovať jednotlivé časti kvetu, listov, púčiky . Vytvoríte si hotový produkt na tortu , ktorý si odnesiete domov.Viac informácií už čoskoro


Kurz mandľové macarons a iné dezerty

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM "MANDĽOVÉ MACARONS A INÉ DEZERTY"Obsahom školenia je osvojiť si prípravu špeciálnych druhov cukrárskych dezertov francúzskeho typu. Školenie bude zamerané na prípravu mandľovej hmoty z mandľovej múky, prípravu mandľovej hmoty zo zmesi Braun, príprava pálenej hmoty na venčeky a v kombinácii s krehkým cestom, prípravu creme brulee s mandľovým karamelom. Kurz je vhodný pre všetkých, ktorý sa chcú naučiť pripravovať originálne sladké dezerty, osvojiť si nové zručnosti a načerpať informácie.  


Sladké školenie - Púpava

Púpava Pozývame Vás na školenie modelovaných kvetov na drôtiku . Na školení si vyskúšate v praxi ako sa správa hmota , ako odstrániť rôzne nedostatky, ako vymodelovať jednotlivé časti kvetu, listov, púčiky . Vytvoríte si hotový produkt na tortu , ktorý si odnesiete domov.


Kurz ,,Čokoláda - pokročilí,,

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOMČokoláda- II. pre pokročilých Obsahom druhého stupňa kurzu bude zdokonaliť sa v práci s čokoládou, ktorá má veľmi široké využitie nie len pri pralinkách ale aj dezertov a iných  cukrárskych výrobkov a to je samostatné zdobenie, príprava krájaných praliniek, čokoládové peny -  banketky, mrazené dezerty, servírovanie s použitím pripravených ozdôb.Kurz  bude zameraný na voľnú tvorivosť a nadobudnuté zručnosti práce s čokoládou. Jej praktické využitie pri príprave dezertov. Kurz je vhodný pre záujemcov, ktorí absolvovali už základný kurz čokolády.  Každý účastník kurzu bude mať možnosť spoločne pripraviť krájané pralinky, plnené banketky a dezerty.                                              


Kurz ,,Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE : Odborné školenie je  zamerané na spracovanie belgickej čokolády značky „Callebaut“ Obsahom školenia bude oboznámiť sa a naučiť, prakticky pracovať s čokoládou.Školenie  bude zamerané na teóriu, ale najmä na názornú prácu s čokoládou, prípravu praliniek a ganachov. Každý účastník kurzu bude pracovať s čokoládou!!!                                           

Na vrch stránky
Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich použitím. Súhlasím Ďalšie informácie