Kategórie
 
 
 
 
 

Čokoládová poleva Chocosmart cioccolato Latte 1kg

Čokoládová poleva Chocosmart cioccolato Latte 1kg

Kód produktu:180801/01010196/1651
Dodacia lehota
Na sklade: 5
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena:: 11,25 € bez DPH
13,50 € s DPH

Svetlohnedá pasta (poleva) z mliečnej čokolády na polievanie a plnenie cukrárskych výrobkov.

Balenie: 1kg vedro

Zloženie: rastlinný tuk (z palmových jadier, kokosový, palmový), cukor, mliečna čokoláda 18% (sušené plnotučné mlieko, kakao, cukor- obsah kakaa min. 30%), sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín, aróma.

Môže obsahovať stopy suchých škrupinových plodov.

Výživové hodnoty na 100g:

Energia: 2560kj/616kcal

Tuky (z toho nasýtené MK): 46,3g (31,6g)

Sacharidy (z toho cukry): 43,9g (43,4g)

Bielkoviny: 6g

Soľ: 0,25g

Skladujte v suchu pri teplote do 20°C.

Výrobca: Irca, Taliansko

Minimálna trvanlivosť 15 mesiacov od dátumy výroby.


Hmoty Chocosmart sa výborne hodia pre prípravu lesklých polev na torty, plnené guličky, krájané torty, sacher torty, polo mrazené výrobky... Dodávajú týmto výrobkom vynikajúcu a veľmi jemnú chuť po tmavej alebo mliečnej čokoláde.  Ďalej sa používajú pre všetky typy polev.

-pri krájaní výrobkov sa poleva nerozlamuje,

- Hmoty Chocosmart pripravené v šľahačoch výborne nahradzujú bežné maslové krémy a krémy ganache, s možnosťou pridať k nim ďalšie príchute napr. pomarančovú, kávovú, mentolovú, ochucovadlá napr. turecký med, oriešková hmota, rum, koňak atď.,

-uchováva si svoje vlastnosti i pri nízkych teplotách

Glassature (lesklé polevy)

Zahrejeme hmotu vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre (400-500W) na  32-35 °C, premiešame a priamo nalejeme na výrobok. Pre dosiahnutie rovnomerného povrchu zľahka potrepeme, pričom nepoužívame stierky.  Pre čiastočné zakrytie lesklými polevami výrobky jednotlivo namáčame do roztavenej  hmoty. Pre zvýraznenie chuti pridáme k roztavenému prípravku esenciálne oleje alebo suroviny na olejovej báze (orieškovú alebo kávovú hmotu) a všetko premiešame. Nepoužívajte ochucovadlá na báze vody!

Šľahané krémy

Hmotu Chocosmart spracovávame po dosiahnutí izbovej teploty (20-22 °C). Krátko šľaháme v šľahači na strednej rýchlosti, kým zdvojnásobí objem. Príliš dlhé šľahanie by z dôvodu zahriatia krému mohlo znížiť jeho šľahaný objem. Opäť môžeme dochutiť arómou na olejovej báze. Takto šľahaný produkt môžete použiť aj ako náplne do praliniek a iných výrobkov.

Pri plnení praliniek môžete použiť Chocosmart bez šľahania tak, že ho zahrejeme vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre (400-500 W) na 32-34 °C.