Almeco zrkadlová glazúra Zlatá 1kg >
Almeco zrkadlová glazúra Zlatá 1kg >
30,00 € s DPH
Zrkadlová sypká poleva vyrobená z kvalitnej pravej čokolády s vynikajúcou chuťou.
Poleva je vhodná na mrazené torty a dezerty, v ideálnom prípade zo silikónových foriem, pretože majú dokonale hladký povrch. Vďaka tomu efekt zrkadlovej polevy vynikne ešte viac.
!!! Polevu možno ale aplikovať aj na torty, ktoré sú LEN riadne vychladené - teda torty klasických tvarov obtierané ručne.
Príprava je veľmi jednoduchá. Poleva má vysoký lesk, lahodnú chuť, ideálnu textúru.
Vlievajte navzájom viaceré farby a vytvorte nádherné kreácie. Dodajte vašim dezertom umelecký dizajn.
Balenie: 1kg
Zloženie: cukor, biela čokoláda (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, sojový lecitín, prír. vanilkový extrakt), sušené plnotučné mlieko, glukózový sirup, potravinárka hovädzia želatina, farbivo E171, E172, E555, E102
Farbivo E102 môže mať nepriaznivý vplyv na činnosť a pozornosť detí.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 1919kj/456kcal
Tuky (z toho nasýtené mastné kyseliny): 14,8g (9,2g)
Sacharidy (z toho cukry): 72,8g (69,7g)
Vláknina: 0g
Bielkoviny: 7,8g
Soľ: 0,2g
Návod na prípravu:
300g mix + 150g voda (torta s priemerom 23cm)
500g mix + 250g voda (cca 2 torty s priemerom 18 - 20cm)
750g mix + 375g voda (cca menšia dvojposchodová torta)
1000g mix + 500g voda (cca menšia trojposchodová torta)
Všetky ingrediencie za stáleho miešania zahrejeme cca na 85°C. Potom za občasného miešania schladíme. Prvý krát vymiešame polevu pomocou tyčového mixéra pri teplote okolo 34°C, potom znovu pred polievaním. Aplikačná teplota sa pohybuje okolo 28°C. Umiestnite mixér do glazúry tak, aby v blízkosti čepele neboli žiadne vzduchové bubliny. Je dobré sledovať konzistenciu produktu, kde platí, že čím menší a atypický tvar, je potrebné mať polevu hustejšiu.
Skladujte v suchých a čistých priestoroch, dobre vetrateľných. Do 25°C s relatívnou vlhkosťou 75%.
Výrobca: Česká Republika